SEDA Tray Mixes

SEDA substrates specialiseert zich in de productie kwalitatief hoogwaardige blends voor de teelt van jonge planten. Met bijna 100 jaar ervaring in grondstoffen en de productie van substraten, een solide dealernetwerk en onze eigen grondstoffenvoorziening zijn we in staat om jaarrond, een premium product te leveren.

Het SEDA substrates portfolio omvat een drietal verschillende soorten producten waarvan ieder mengsel zorgvuldig is ontwikkeld en samengesteld voor een specifieke productgroep. Het portfolio onderscheidt blends voor zaailingen, de productie van jonge vermeerderingsplanten en de productie van bosplanten. Ieder mengsel is zodanig samengesteld dat het een optimale groei van de jonge plant stimuleert. 

Zie hieronder voor meer informatie over onze verschillende producten. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met info@sedasubstrates.com.

TMS - TRAY MIX SEEDLINGS

TMS omvat een gamma fijne veensubstraten voor de productie van zaailingen in trays. 

Het TMS gamma bevat zaaigronden met verschillende gehaltes aan meststoffen. Afhankelijk van de wensen kunnen deze mengsels worden voorzien van zwartveen om het waterhoudend vermogen aan te passen, of van perliet om de porositeit van het substraat te wijzigen. 

TMP - TRAY MIX PROPAGATION

TMP omvat een scala aan producten om jonge planten te produceren uit zaden of stekken. 

TMP-producten hebben een hoog tot zeer hoog luchtgehalte dankzij de combinatie van fracties veen afkomstig van verschillende oogstmethoden, maar zijn tegelijkertijd fijn van structuur wat dan weer essentieel is voor een optimale werking van het gebruikte tray- of (paper-)pot afvulsysteem . 

TMP-producten zijn speciaal samengesteld voor gebruik in meer geavanceerde vermeerderingssystemen zoals paperpots, maar ook voor het bewortelen van geënte zaailingen in kweektrays met grote gaten. 

TMF - TRAY MIX FORESTRY

TMF omvat een scala aan producten om jonge bosplanten in trays te produceren.  

TMF-producten hebben een hoog tot zeer hoog luchtgehalte, maar zijn tegelijkertijd middelfijn van structuur om een ​​optimale afvulling van de trays te garanderen. 

TMF-producten zijn verkrijgbaar met verschillende pH-waarden, afhankelijk van de te produceren soort, bevatten over het algemeen weinig meststof en zijn verkrijgbaar met of zonder perliet.

WILT U MEER INFORMATIE OVER ONZE SEDA SUBSTRATES TRAY MIXEN?