SEDA substrates

Onze specialisten

SEDA Substrates is een nieuw merk van professionele substraten binnen de Legro Group. SEDA substrates bestaat uit een portfolio van veensubstraten, zorgvuldig samengesteld op basis van jarenlange ervaring, en richt zich op oplossingen voor de opkweek en teelt van jonge planten, evenals de productie van planten in potten en containers.

Voor SEDA substrates gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. We vinden het belangrijk een optimale service te leveren om zo de beste partner voor onze klant te zijn. De belangrijkste grondstof voor SEDA substraten, veen, komt van veengebieden welke we in eigen beheer hebben. Dat maakt dat we in staat zijn om jaarrond dezelfde,  stabiele en homogene kwaliteit substraten kunnen leveren. 

Toegespitst op lokale wensen
SEDA substrates is een merk met een mondiaal bereik maar een lokale focus. We passen onze producten aan naar de lokale omstandigheden en ondersteunen daarbij lokale distributeurs voor de beste service voor telers wereldwijd. 

Productieproces
Voor de SEDA substraten gebruiken we lokale grondstoffen die we verwerken in onze moderne, productielocatie, uitgerust met unieke, tailor-made technologie, afgestemd op de eisen van onze technici. Deze technologie stelt ons in staat om een hoogwaardig, homogeen en stabiel eindproduct te produceren. 

WIL JE MEER WETEN OVER HET SEDA PRODUCTPORTFOLIO?

DISTRIBUTEUR WORDEN VAN SEDA SUBSTRATES?

SEDA substrates werkt met een betrouwbaar netwerk van wereldwijde dealers. Op deze manier kunnen we de beste service leveren aan onze klanten, waar ook ter wereld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het SEDA substrates dealerschap? Neem dan contact met ons op via info@sedasubstrates.com