Onze bedrijfscultuur

Legro. Een trots en onafhankelijke familiebedrijf met ongeveer 300 medewerkers. Met een oorsprong in 1924, staat de vierde generatie Swinkels op dit moment aan het roer. Bij Legro kunnen we zeggen dat we bezeten zijn van grondstoffen. Met net zo veel passie als onze klanten werken we elke dag aan het produceren van de beste, op maat gemaakte substraten en dekaardes voor zachtfruit, groente en champignontelers over de hele wereld.

Binnen Legro zeggen we wat doen en doen we wat we zeggen. Eigenlijk zijn we hartstikke gedreven. Onze lijntjes zijn kort, wat ervoor zorgt dat we op een informele manier met elkaar verder bouwen. We werken samen, lachen samen en als het moet huilen we samen. We delen onze successen en leren van onze fouten.

‘Kan ik niet’ heeft ook hier z’n plek niet gevonden. Samen gaan we altijd op zoek naar een oplossing, zowel voor de klant als voor onze medewerkers. Hierbij bieden we elkaar regelmatig de helpende hand en leren we van elkaars kwaliteiten. Nieuwsgierig als we zijn gaan we altijd op zoek naar dat gene achter de horizon. Hierbij gebruiken we altijd ons gezond ‘boerenverstand’, iets waar we zelf en onze klanten al bijna 100 jaar op kunnen vertrouwen.

Legro. Een familiebedrijf met het nuchtere karakter wat je in Brabant verwacht. Een organisatie om trots op te zijn.

Legro - Foto's - Juni (26)