Onze kwaliteit

U wilt substraten die een constante en stabiele samenstelling hebben. Daarom testen en controleren wij onze producten voortdurend. We hebben daarvoor eigen laboratoria en werken ook samen met geaccrediteerde externe laboratoria. 

We controleren de substraten zowel structureel als steekproefsgewijs en werken volgens de strenge eisen van het RHP.  Zo weten we zeker dat onze producten goed zijn en bent u altijd verzekerd van de allerhoogste kwaliteit.

Onderzoek en innovatie
We trekken graag samen met u op bij het verbeteren van uw bedrijfsvoering. Kennis en ervaring delen is daarvoor cruciaal. Met telers over de hele wereld werken we zij aan zij aan nieuwe methodes en betere producten.

Dat doen we in gespecialiseerde researchstations, in veldproeven en op onze productielocaties.

Sleutel tot succes
Die passie voor innovatie in grondstoffen en processen is wat ons betreft de sleutel tot succes; zowel voor de huidige als toekomstige generaties.

RHP HORTICULTURE KEURMERK

RHP gecertificeerde substraten geven garantie voor een optimale teelt. Niets mag aan het toeval worden overgelaten. Het keurmerk RHP Horticulture is even dynamisch als de professionele tuinbouw zelf; continue in beweging. Potgronden en alle grondstoffen voorzien van het RHP-keurmerk Horticulture voldoen aan chemische en fysische eisen, zijn onkruidarm en vrij van ziektekiemen voor de plant. De producten moeten schoon en zuiver zijn, zodat er geen risico is voor de toepassing in de teelt.