Ons transport

Onze substraten stellen we met zorg samen. We zijn trots op onze producten en we leveren ze dan ook graag tot bij u op locatie. Dat doen we vaak met ons eigen transportbedrijf, want dan weten we zeker dat onze producten met dezelfde zorg worden vervoerd als dat ze zijn gemaakt. En omdat we het vervoer zelf verzorgen, kunnen we ook op logistiek gebied de hoogste kwaliteit garanderen. 

Vrachtwagenpark
Zo’n 40 vrachtwagens verzorgen niet alleen de aanvoer naar onze productielocaties, maar leveren ook in heel Noordwest-Europa aan onze klanten. En met onze eigen logistieke planning kunnen we verbazend snel reageren op uw vragen en wensen. 365 dagen per jaar.

Hygiëne
Hygiëne is erg belangrijk voor onze producten, omdat in de land- en tuinbouw ziektes en plagen een risico vormen. Daarom letten we scherp op wat onze vrachtwagens vervoeren en reinigen we ze grondig met onze eigen installaties.

Onze eersteklas producten reizen dus ook eerste klas.

Exportcontainers
Elke week versturen we honderden exportcontainers naar bestemmingen over de hele wereld, zowel via de weg als over water. Daarbij werken we nauw samen met een zorgvuldig geselecteerd netwerk van vervoerders. Zo krijgt u altijd accuraat en volgens afspraak uw order geleverd. Snel en zonder zorgen.