Sjoerd

Dit is Sjoerd, onze Proces Operator en tevens een rasechte Brabander! Na zijn studie MBO Tuinbouw is via zijn stage bij Legro terechtgekomen om hier vervolgens niet meer weg te gaan. Met een aantal marathons in de benen is hij dan ook iemand die er niet van houdt om thuis op de bank te zitten. Zijn motto is dan ook: werk hard, geniet hard!

tetet

Sjoerd, hoe ziet jouw dag binnen Legro er uit?

Ik heb mijn eigen kantoor naast de menglijn waarin ik eerst bekijk welke mails er binnen zijn gekomen. Na het opstarten begint mijn dag met het laden van de vrachtwagens met potgrond losgestort. Dit doe ik niet zelf maar altijd samen met een chauffeur. Afhankelijk van het seizoen kan het soms gebeuren dat de vrachtwagens in de vroege ochtend al in de rij staan! Als dat gedaan is richt ik me op de order van onze verpakte producten. Dit bereid ik voor, coördineer en plan ik in zodat de collega’s in de verpakkingshal er direct mee aan de slag kunnen.

Wat maakt werken bij Legro zo leuk?

Binnen mijn functie vind ik het harstikke leuk dat ik zo veel contact heb alle afdelingen. Zo ben ik ook verantwoordelijk voor het mengen van grondstoffen in de menglijn, waarbij ik weer nauw contact heb met Loader Machinisten. Zij gooien op het juiste moment de grondstoffen in de bunkers zodat ze bij de menglijn terecht komen. Overzicht en helder communiceren is hierin super belangrijk. We werken namelijk met seizoenen wat betekent dat het op sommige momenten erg druk kan worden.

rtjrtjrt

Wanneer ga jij fluitend naar huis?

Als ik het gevoel heb dat we alles goed hebben gedaan voor de klant en het hele proces lekker door heeft kunnen draaien. Ik vind het vervelend als bijvoorbeeld een chauffeur moet wachten. Dat wil ik zo veel mogelijk voorkomen. Ik werk met veel plezier bij Legro omdat we ook gewoon echt een leuk team hebben. Er worden genoeg activiteiten geregeld die dat gevoel benadrukken. Iedereen is gelijk! En als je dan toch fluitend via de supermarkt naar huis gaat.. Hoe gaaf is het dan om te weten dat die aardbeien en blauwe bessen op onze producten zijn geteeld?

rgwgwegwe

Heb jij vragen voor Sjoerd of wil jij hem graag ondersteunen bij de menglijn? Bekijk de uitgebreide vacature via www.legrogroup.nl/vacatures en laat het ons weten via jobs@legrogroup.com of +31 (0) 88 0081880. We kletsen graag met je verder!