Ruud

Dit is Ruud! Onze goedlachse Loader Machinist. Ruud komt van origine uit de agrarische sector. Na een aantal jaar daarin werkzaam te zijn geweest ging hij op zoek naar iets wat echt bij hem paste en waarin de werktijden beter aansloten bij zijn behoeftes. Al snel kwam hij bij Legro terecht, en daar zijn wij kei blij mee!

Ruud, wat maakt jouw functie zo leuk?

Als Loader Machinist ben je echt met het product bezig. Daarbij krijg je gaandeweg steeds meer kennis van de grondstoffen die we gebruiken, dat maakt het werk natuurlijk alleen maar leuker! Bij de meeste functies al Loader Machinist ben je alleen maar bezig met het schuiven van producten, maar hier ben je met veel meer opdrachten bezig. Hierdoor leer je ook ontzettend veel. Je werkt daarbij samen met verschillende afdelingen en locaties. Soms komt het ook nog wel eens voor dat je op een andere locatie bij moet springen, maar dat is geen probleem. We moeten het samen doen!

Wanneer is jouw dag compleet?

Als ik met goede zin naar huis ga en mijn collega’s en de klant tevreden zijn. Tuurlijk, hier gaan ook wel eens dingen mis. Maar dat is het mooie van Legro, we helpen elkaar altijd om alles tot een goed eind te laten komen.

gwgwgwe

Waarom werk jij graag bij Legro?

Omdat het een leuk bedrijf is waar een goede sfeer hangt. Er worden regelmatig feestjes of bbq’s georganiseerd voor en door medewerkers. Hier probeer ik dan ook altijd bij aanwezig te zijn! Daarnaast is er een goede werk/privé balans, wat zowel ik en mijn gezin erg prettig vinden. Het is hier goed geregeld voor het personeel. Ook zijn er mogelijkheden om te groeien. Zo start ik bijvoorbeeld per 1 januari als Voorman Productie!

ui5yi5

Heb jij vragen voor Ruud of ben je benieuwd welke rol jij binnen ons Productie Team kan vervullen? Laat het ons weten via jobs@legrogroup.com of bel naar +31 (0) 88 0081880.  We kletsen graag met je verder!