Ralph

Ralph (49) is een van onze Sales Support medewerkers. Hij woont, net als veel mensen binnen Legro, in de regio van Helmond. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij Legro maakte Ralph een switch naar een ander bedrijf, om uiteindelijk weer terug te keren op het oude nest.

Wat doe je precies binnen jouw functie, Ralph?

Een functie als Commercieel Medewerker Sales Support is eigenlijk best wel breed. Je bent de spil in het web tussen klanten, vertegenwoordigers, productie, planning en logistiek. Ik begin m’n werkdag, naast een kopje koffie, met het checken van m’n mailbox. Hierbij moet ik zelf bepalen: wat heeft op dit moment meer prioriteit? Een order gaat bijvoorbeeld voor een offerteaanvraag. Je bent bij Sales Support hét aanspreekpunt van de klant, zowel via de mail als telefonisch. Dat betekent dat er geen vaste handleiding is over wat er in een dag moet gebeuren. Diversiteit is hier dan ook zeker te vinden!

Wat maakt het werken bij Legro dan zo uniek voor jou?

Legro is een wereldwijd bedrijf. Zo kun je de buurman aan de telefoon hebben maar ook iemand aan de andere kant van de wereld. Daarnaast is het de dynamiek die deze functie bijzonder maakt. Je hebt contact met klanten en daarnaast de hele organisatie om alles in goede banen te leiden. Zo ben je de hele dag oplossingsgericht aan het werk.

bsgwgw

Wanneer ga jij met een goed gevoel naar huis?

Mijn dag is perfect als (bijna) alles op rolletjes loopt. Ik krijg de meeste energie van het oplossen van een urgent probleem wat eindelijk aan het einde van de dag is opgelost. Je krijgt vanuit de klant ook veel waardering. Zij zijn echt blij met de dingen die je voor hun doet. Daarnaast is het, ondanks het wereldwijde karakter van het bedrijf, een platte organisatie waardoor iedereen elkaar makkelijk aanspreekt. Dat is toch echt dat familiegevoel. Samen zetten we de schouders er elke dag opnieuw onder.

rehrhe

Ik zou daarom ook zeggen: kom er bij! We zijn een mooie organisatie waarbij we graag ambitieuze mensen verwelkomen.

Heb jij vragen voor Ralph of ben je benieuwd welke rol jij binnen Legro kan vervullen?
Laat het ons weten via
jobs@legrogroup.com of bel naar +31 (0) 88 0081880.  We kletsen graag met je verder!