Kim

Kim werkt als vrouwelijke Operator binnen het Productie Team van Legro. Maar dat betekent niet dat ze haar mannetje niet staat! Haar vorige werkgever ging verplicht naar een 3 ploegen systeem. Iets waar ze zelf niet helemaal achter stond. Uiteindelijk is ze via Indeed bij Legro terechtgekomen. En dat is volgens haar zeker geen verkeerde keuze!

Hey Kim, kun ons iets meer vertellen over jouw functie?

Mijn dag als Operator begint doorgaans om 06:00 uur. De avond ervoor wordt de machine al ingesteld wat ervoor zorgt dat ik de in ochtend meteen aan het werk kan. Ik ben verantwoordelijk voor de inpakmachine. Deze houd ik dan ook gedurende de dag in de gaten. Zo kijk ik bijvoorbeeld of alle big bales goed dicht zitten en zijn voorzien van een sticker.

Ook bestuur ik de heftruck om de pallets op de juiste plekken in de hal neer te zetten en voorkom ik storingen in de machine. Geen dag is hetzelfde en je hoeft nooit stil te zetten. Daar krijg ik elke dag weer energie van.

ewiojtwtwtw

Hoe is Legro als werkgever?

Super fijn! De sfeer bij Legro is heel goed. Er heerst een informele, nuchtere cultuur en dat is wel echt mijn ding. Binnen mijn afdeling werken voornamelijk mannen, maar in de rest van het bedrijf werken genoeg dames, dus het is zeker geen mannenbedrijf. Iedereen communiceert ook open met elkaar. Heb je een probleem of zit je ergens mee? Dan lossen we dat gewoon samen op. Je bent geen nummertje, iedereen kent elkaars naam en wil elkaar ook helpen.

Waarom moeten mensen bij Legro komen werken volgens jou?

Waar ik zelf tegenaan liep bij mijn vorige werkgever zijn de werktijden. Dat kan binnen ‘ons soort werk’ nog wel eens een ding zijn. De tijden zijn hier voor mij echt een pluspunt. Je bent elke avond lekker thuis en je hebt nog genoeg tijd voor eventuele hobby’s of je gezin. Natuurlijk gaan we pas naar huis als al het werk af is, maar met een goede samenwerking gaat dat altijd sneller dan alleen!

agwgw

Heb jij vragen voor Kim of ben je benieuwd welke rol jij binnen Legro kan vervullen? Laat het ons weten via jobs@legrogroup.com of bel naar +31 (0) 88 0081880.  We kletsen graag met je verder!